Echtscheiding? Ruzie of conflict? Mediation helpt, zonder langdurige, kostbare juridische procedures. Klik hier voor meer informatie

Een taxatie

U kunt nu honderden euro’s besparen op uw taxatierapport!
Bij elke hypotheekaanvraag hoort een taxatierapport. Dit is een vereiste voor het verstrekken van een hypothecaire lening. U kunt via beteradvies.nl een officieel en onafhankelijk taxatierapport op laten stellen.

Wanneer heeft u een taxatierapport nodig?

- een hypotheek aanvraag
- een woning die overgedragen wordt zoals bij een erfenis – een boedelscheiding
- art. 275 taxatie i.v.m. een brandverzekering
- een fiscale taxatie

Hiervoor werken we samen met een gerenomeerd en erkend (LMV, NVM, VBO of RVT) landelijk taxatiebureau. De taxateurs van dit bureau zijn goed bekend met de plaatselijke marktomstandigheden.

Bovendien heeft u binnen 5 werkdagen na de opnamedatum gegarandeerd het rapport in huis.

Het taxatierapport wordt ingebonden en in drievoud origineel aangeleverd, voorzien van de kadastrale legger en kaart en een digitale kleurenfoto.

Gemak en besparing op taxatiekosten:
u betaalt slechts 1,50 o/oo in plaats van 1,85 o/oo. (het NVM-tarief).
Dat is een besparing van bijna 20%.

U kunt een taxatie onafhankelijk van uw hypotheek regelen, dus ongeacht waar of bij wie u de hypotheek regelt. Bel voor een afspraak (058) 216 36 48. of Stuur ons gerust een e-mail..

Dw woning gratis verkopen via huisadvertenties.nl
U wilt een huis kopen of verkopen, of een te koop/te huur gevraagd advertentie plaatsen? U kunt uw woning onder de aandacht brengen door deze op huisadvertenties.nl te plaatsen. Binnen een paar minuten staat uw woning gratis te koop op internet.

Huisadvertenties heeft een landelijk dekkend aanbod van makelaars en particulieren. De makelaars kunnen aangesloten zijn bij de NVM, ERA, VBO, LBO, RE/MAX, Vrijehuizenmarkt of elke andere makelaarsorganistatie.

naar huisadvertenties.nl

Een taxatie voor uw woning

Actuele hypotheekrentes?

Hypotheekrentes schommelen bijna dagelijks, door onze samenwerking met hoogstaande partners kunnen wij u de scherpste rentetarieven aanbieden.

Bel (058) 216 36 48 voor de actuele (dag)rentes