Echtscheiding? Ruzie of conflict? Mediation helpt, zonder langdurige, kostbare juridische procedures. Klik hier voor meer informatie

Over ons

Bbeteradvies.nl is onderdeel van raedskamer BV. De Raedskamer is een financieel adviesbureau met jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen,pensioenen, hypotheken en woningbemiddeling.

Met onze internetsites bedienen we klanten door heel Nederland. Vooral op het gebied van ‘simple risk’ verzekeringen. Dit zijn verzekeringen met een lage, of helemaal geen, advieswaarde, verzekeringen die u prima zelf kunt uitzoeken. Deze kunt u dan ook via onze internetsites berekenen en afsluiten.

Een hypotheek of een pensioen kunt u bij ons niet online afsluiten. Deze producten zijn te ingrijpend en te complex (o.a. door de (belasting)wetgeving) om zelf te regelen.

Hiervoor kunt u beroep doen op de adviseurs van de Raedskamer. Adviseurs zonder 9-5 mentaliteit, zonder scoringsdrang en niet altijd strak in driedelig pak. Onze adviseurs staan stevig in de samenleving, hebben een sterk sociaal gevoel en streven naar een zo goed mogelijk en onafhankelijk advies. Met deze werkwijze proberen we de wetgeving continue een stapje voor te zijn en onze dienstverlening doorlopend te verbeteren.

Naast goede voorwaarden is natuurlijk ook een scherpe premie van belang. Wij proberen altijd de juiste balans hierin te vinden. Afhankelijk van uw (toekomstige) wensen bepaalt u waar uw voorkeur naar uitgaat.

Verzekeringsmaatschappijen.
Raedskamer BV. doet alleen zaken met gerenommeerde partners. Hierdoor bent u verzekerd van een gedegen product met uitstekende voorwaarden.

Dnze gegevens:
Beteradvies.nl
Raedskamer BV.
Postbus 66
8900AB Leeuwarden

t. (0517) 85 05 63
KVK leeuwarden: 01077806

Directie:
S. Kroeger

Voor noodgevallen zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar.
Ons kantoor is alle werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00.
Voor noodgevallen zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar.

Autoriteit Financiele Markten (AFM)

De AFM houdt krachtens de wet toezicht op ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, verzekeren en pensioenen.

Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12010057. Voor vragen over toezicht kunt u terecht bij het meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer 0900-5400540(€ 0,05 per minuut).

Klachteninstituut Financiele Dienstverlening (Kifid)

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Ons aansluitnummer bij Kifid is 300.006534.