Echtscheiding? Ruzie of conflict? Mediation helpt, zonder langdurige, kostbare juridische procedures. Klik hier voor meer informatie

Reis verzekeringen

Dankzij onze samenwerking met diverse specialisten, kunnen wij u zeer scherpe reisverzekering verzekerings-premies aanbieden,
terwijl de dekking zeer uitgebreid is. U kunt via deze site een premie voor uw reisverzekering berekeken, een offerte voor uw reisverzekering aanvragen of direct een reisverzekering afsluiten. Dit is op basis van Execution Only (meer informatie)

De berekeningen op deze site zijn voor één bepaald product. In uw situatie kan een ander product, of een andere verzekeraar,
veel voordeliger zijn. Wij berekenen het vrijblijvend voor u.

Bel voor een vergelijking (058) 216 36 48. of klik op berekenen en afsluiten.Een kortdurend reisverzekering sluit u af als u niet vaak of niet te lang op vakantie gaat. Klik op de onderstaande knop om de premie voor uw reisverzekering te berekenen.

klik hier om de premie te berekenen (popup)


Gaat u vaker dan 1x per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering in de meeste gevallen voordeliger. Klik op de onderstaande knop om de premie voor uw doorlopende reisverzekering te berekenen.

klik hier om de premie te berekenen (popup)
Een aflopende annuleringsverzekering sluit u af als u niet vaak of niet te lang op vakantie gaat. Klik op de onderstaande knop om de premie voor uw aflopende annuleringsverzekering te berekenen.

klik hier om de premie te berekenen (popup)


Gaat u vaker dan 1x per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering in de meeste gevallen voordeliger. Klik op de onderstaande knop om de premie voor uw doorlopende annuleringsverzekering te berekenen.

klik hier om de premie te berekenen (popup)


Gaat u lang op reis? met de lang-op-reisverzekering kunt tot 2 jaar achterelkaar verzekerd zijn. Klik op de onderstaande knop om de premie voor uw lang-op-reis reisverzekering te berekenen.

 

klik hier om de premie te berekenen (popup)

Een reisverzekering afsluiten
Op vakantie wil ik onbezorgd genieten. Geen moeilijk gedoe en de zekerheid dat alles goed geregeld is. Dat kan met de reisverzekeringen van beteradvies.nl.

 

Direct verzekeren?

Heeft u gelijk een reis verzekering nodig?
Als u vandaag nog een reis wilt verzekeren dan kunt u ons bellen op (058) 216 36 48.

Altijd open

De website beteradvies.nl is 24 uur per dag,
7 dagen per week geopend. U kunt ten alle tijde schades doorgeven, wijzigingen doorgeven, vragen stellen en nieuwe verzekeringen afsluiten.

Wij beantwoorden uw e-mail binnen 1 werkdag. Maar u kunt ons tussen 09.00 en 17.00 ook telefonisch bereiken.

In het kort

  • Bijna alle sporten standaard meeverzekerd
  • Geen eigen risico bij geneeskundige kosten
  • Zeer scherpe premies
  • Bel voor een vergelijking
  • Uitstekende schade-afwikkeling
  • Persoonlijk contact

Heeft u nog vragen?
Stuur ons gerust een e-mail.

Meerdere offertes?

Een scherpe offerte van meerdere aanbieders per e-mail voor uw reis ontvangen?

Door het onderstaande formulier in te vullen krijgt u de scherpste offertes per e-mail. Vaak zijn deze premies scherper dan de premies die u op het internet zelf kunt berekenen omdat er extra korting kan worden toegepast.

Hoe werkt dit?

  • U vult een formulier in.
  • Wij sturen uw aanvraag door naar geselecteerde specialisten.
  • U ontvangt (meestal) binnen een werkdag verschillende offertes per e-mail

Wij sturen uw persoonlijke gegevens naar derden, zij mogen uw gegevens slechts eenmaal
en alleen voor de opmaak van een offerte gebruiken. Deze service is gratis en vrijblijvend.

Ontvang offertes